L'ENTORN

Un entorn natural excepcional

Ordis

Ordis és un petit poble, de 380 habitants, que pertany a la comarca de l’Alt Empordà i disposa d’un entorn tranquil ideal per descansar i gaudir de la natura. Té l’avantatge d’estar molt ben situat: a pocs minuts de la sortida núm. 4 de l’autopista AP7, a deu minuts de la capital de comarca, Figueres, a vint minuts de la Costa Brava i a poc més d’una hora de les pistes d’esquí Ordis disposa d’una pista poliesportiva i un parc per la mainada. També hi ha la típica botiga de poble, Cal Fuster, que funciona com a bar, botiga i carnisseria.

Alt Empordà

Pel que fa a l’Alt Empordà, és una de les comarques amb més antiguitat històrica de Catalunya, una terra encisadora que fascina pels seus paisatges, els seus colors, el seu ambient, la gastronomia, la seva cultura i el llegat de la gent que al llarg dels anys se l’ha fet seva. Aquesta bellesa i peculiaritat ha servit com a font d’inspiració a nombrosos artistes i escultors com Salvador Dalí, Josep Pla i Carles Fages de Climent.

Les comarques limítrofes amaguen així mateix molts altres racons amb encant que es troben a un radi de pocs quilòmetres de Cal Ferrer Pujol.