Política de protecció de dades

En compliment amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal ( “LOPD”), l’informem que les dades personals i informació que incorpori al formulari electrònic habilitat a l’efecte i tota la documentació que ens remeti en format electrònic o en paper ( “dades”), seran incorporades en un fitxer de dades de caràcter personal titularitat de CAL FERRER PUJOL. La finalitat del tractament de les seves Dades és donar curs a la seva sol·licitud de contacte o de petició de serveis.

Les preguntes incloses en el formulari són de caràcter voluntari, llevat d’aquelles marcades amb una estrella (*) que són obligatòries.

L’emplenament dels camps d’adreça de correu electrònic i telèfon mòbil implica el seu consentiment per rebre comunicacions, via correu electrònic, trucada telefònica o sms amb les finalitats abans descrites.

Vostè podrà exercir els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació a Cal Ferrer Pujol, C/ Empordà, 8, 17773, Ordis (Girona), o mitjançant l’adreça de correu electrònic: info@calferrerpujol.com.